İSTANBUL / TUZLA - Çağrıbey İlkokulu

Çağrıbey İlkokulu

Postane Mah. İstasyon Cad. No.69 Tuzla/İstanbul
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sistemi içinde, oluşturulacak özgün farklılıklarla kurum içinde gelişen ve değişen dünyanın gerektirdiği bilgi toplumu için, bilgili ve sorumlu insanı yetiştirerek, her alanda başarılı, çağdaş,demokratik ve bilimsel eğitime odaklanan Türkiye’de eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve her zaman tercih edilen bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimize; sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim becerileri kazanmış, üretken, özgür düşünceli, evrensel değerlere sahip, araştırıcı ve yaratıcı birey olmalarında rol oynayacak eğitim hizmeti sunmak, Onların; sosyal, kültürel, ekonomik gereksinmelerini karşılayarak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; bu doğrultuda okuldaki eğitim öğretim kalitesini artırmak.
Başarılar
2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı 1. döneminde 2 kez resim yarışmasında ilçe birinciliğimiz, ilçe genelinde şiir alanında üçüncülüğümüz vardır.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tekli)
Başlama Saati: 09.00 / Bitiş Saati: 14.40
Ulaşım
Tuzla Merkezine giden 133P, KM13, 133T, 130A, 130T, 133M numaralı toplu ulaşım araçları okulumuzun önünden (Tuzla Lisesi Durağı) geçmektedir.
Servis taşımacılığı OR-TUR ve KARMA firmalarıyla gerçekleştirilmektedir.
Postane Mah. İstasyon Cad. No: 69 Tuzla/İstanbul
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul il merkezine olan uzaklığı 48 kilometre olup, Tuzla ilçe merkezine uzaklığı ise 200 metredir.