İSTANBUL / TUZLA - Çağrıbey İlkokulu

Nis

23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Biz de bu en önemli dönüm noktasının 104. yıldönümünü okulumuz olarak coşkuyla kutladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

2 Nisan “Dünya Otizm Farkındalık Günü” kapsamında okulumuzda yapılan törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Adnan SARIYILDIZ ve Sayın Emrullah HOROZOĞLU katılım sağlamıştır.

Mrt

Okulumuz 2/E sınıfı öğrencileri olarak Piri Reis Üniversitesi Aşçılık Bölümüne ekmek yapımının ayrıntılarını ve aşamalarını öğrenmek için ziyarette bulunduk.Bölüm öğrencileri abi ve ablalarımızın yardımıyla hazırladığımız kanepeleri keyifle yedik.

Mrt

Şbt

Öğretmenlik mesleğinde 45 yılını dolduran ve emekliliğe ayrılan sınıf öğretmenimiz Ayşe Yalçın'a veda etkinliği düzenledik. Öğretmenimize emeklilik hayatında sağlıklı ve mutlu yıllar dliliyoruz.

Şbt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Açılış Programı" İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Metin ÇANGIR , İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Burhan BAYRAK , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Adnan SARIYILDIZ ' ın teşrifleriyle gerçekleşti.

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası sınıflarımızda çoşkuyla kutlandı.

Deprem Tatbikatımızı Başarıyla Gerçekleştirdik